SDSS uzvraća županu – Kosanović: Vučićev istup u Skupštini je napad na Srbe

SDSS uzvraća županu – Kosanović: Vučićev istup u Skupštini je napad
na Srbe

– Župan Ivan Vučić nije imao apsolutno nikakav razlog da na onakav način reagira i napadne našeg vijećnika, to se može shvatiti kao napad na Srbe, izjavio je za KAportal predsjednik županijske organizacije SDSS-a Rade Kosanović i dodao kako ga je ovakav istup župana negativno iznenadio.

– To nikako nisam očekivao od župana Karlovačke županije ali niti od Vučića kao čovjeka kojeg dobro poznam, dodaje Kosanović koji se upravno nalazi na sjednici Srpskog nacionalnog vijeća u Zagrebu gdje će predočiti što se jučer događalo u Županijskoj skupštini.

– Nisu Srbi krivi što su kod Plaškog pali MIG-ovi Hrvatske vojske niti je Jerosimić kriv što je netko u tamošnjem kafiću  u džuboks ubacio pet kuna kako bi svirala pjesma “Avionu slomit ću ti krila”. To je totalna glupost, revoltiran je čelnik SDSS-a, stranke koja na županijskom nivou koalira s Vučićevim HDZ-om. Kaže kako je župan išao braniti svoju šeficu kabineta, HSP-ovku Bernardicu Topolnjak Halapa za koju, dodaje, nije bitno je li svoja politička mišljenja iznosi nakon radnog vremena. Ona je, po Kosanoviću, šefica kabineta 24 sata. Hoće li županov istup narušiti dosad prilično stabilnu koaliciju nije mogao komentirati no više će znati nakon današnjeg sastanka.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest