Za tjedan dana Kawasaki 3p i LED party na Starom gradu, u prosincu “Karlovačko” i Sarajlije

Za tjedan dana Kawasaki 3p i LED party na Starom gradu, u prosincu
“Karlovačko” i Sarajlije

Narednog vikenda očekuju nas dva zanimljiva večernja događanja za mlade. Možda ste očekivali da će LED-ovci odmarati nakon napornog ljeta i jeseni, tri festivala u gradu i turneje po Hrvatskoj, no povjerenje koje ste im pokazali ogromnim posjetom svim njihovim događajima urodilo je – novim akcijama.

Tako nas u noći sa subote na nedjelju, na Starom gradu Dubovcu, očekuje još jedan dobar party – Vremenski pomak by Beat Svega. Ovime će LED-ovci obilježiti noć u kojoj se pomiču kazaljke i prelazimo na zimsko računanje vremena, što znači i sat viška za partijanje! Sve počinje u 22 sata, a završava u 4 sata ujutro, no predstojećeg vikenda to ne označava šest, već čak sedam sati partija. Zabavljat će vas zagrebački i karlovački DJ-i Leeks, Naos, Kodin, Dots te VJ-i Loading Data i MDC

A dan poslije na svoje će doći i rockeri, koji u River pubu mogu posjetiti koncert sve popularnijeg benda Kawasaki 3p. Zagrepčani su na maloj turneji tijekom koje odrađuju po dva koncerta vikendima, a nakon Sarajeva i Mostara, predstojećeg vikenda uz Karlovac će svirati i u Splitu.

Ljubitelji sevdaha i popa, pak, doći će na svoje u prosincu, i to ne samo u Karlovcu. “Karlovačko live 2010” ove godine predstavlja sarajevske glazbenike – kralja sevdaha Halida Bešlića i jednu od najpopularnijih grupa lakšeg popa s prostora bivše države, Crvenu jabuku. Turneja obuhvaća osam gradova – redom će se koncerti održavati u Osijeku, Varaždinu, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Zagrebu i Karlovcu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest