Gradska knjižnica u ponedjeljak prepuna događaja

Gradska knjižnica u ponedjeljak prepuna događaja

Uz uobičajenu ponudu posudbe knjiga, mogućnost učenja za srednjoškolce i studente te čitaonicu dnevnih novina i tjednih časopisa, Gradska knjižnica “Ivan Goran Kovačić” tijekom Mjeseca knjige nudi i brojne druge aktivnosti, a posebno živo bit će u ponedjeljak.

Već u 11.45 ujutro održat će se radionica/slušaonica “Uglazbljena priroda”. Održat će se u Ilirskoj dvorani, a namijenjena je prvenstveno osnovcima od 3. do 7. razreda.

Karlovačka knjižnica sutra će prigodno obilježiti i Dan darivatelja krvi, uz spoznajnu radionicu “Što je krv? Zašto neki ljudi daruju krv? Kome treba krv?”.

U 18 sati, pak, u Likovnom salonu “Ljudevit Šestić” otvara se izložba grafika slovenske slikarice Nataše Mirtič. Otvaranju će prisustvovati i slovenski veleposlanik u RH, Vojko Volk.

Aktivna će biti i Knjižnica za mlade, u kojoj će u 13 sati dopredsjednik Hrvatskog biospeleološkog društva, Robert Ozimec, održati predavanje na temu “Karlovačka županija – kolijevka hrvatske biospeleologije”. Svi posjetitelji ujedno mogu razgledati i izložbu istog naziva.

Osim spomenutih izložbi u Likovnom salonu “Ljudevit Šestić” i Knjižnici za mlade, na Odjelu za djecu i mladež možete razgledati i izložbu radova nastalih na kreativnoj radionici za mališane “Jesenska košarica”.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest