Zorin dom u studenom: Hit predstave, koncerti, ponoćno kazalište…

Zorin dom u studenom: Hit predstave, koncerti, ponoćno kazalište…

Vrlo dobar program pripremilo je Gradsko kazalište Zorin dom za mjesec studeni. Bit će hit predstava, dobrih koncerata, a posebno atraktivna trebala bi biti Noć kazališta 20. studenog, kada će u ponoć biti izvedena predstava “I to je život”, a moguća su još neka iznenađenja za tu večer.

Što se tiče središnjih predstava, već su gotovo rasprodane sve ulaznice za jedno prikazivanje hit predstave Teatra Exit “Kauboji”. Srećom, da se malo oduže Karlovčanima zbog proljetnog otkazivanja predstave radi bolesti, “Kauboji” će zaigrati dva dana zaredom (15. i 16. studenog) pa će svi zainteresirani moći do ulaznice, iako ne treba čekati posljednji trenutak, jer je interes ogroman. Slično vrijedi i za hit predstavu Kazališta Kerempuh “Čudo u Poskokovoj Dragi”, koja je na rasporedu krajem mjeseca.

Od koncertnog programa svakako treba istaknuti koncert Tedija Spalata uz Dan Zorin doma, ali i gostovanje Tamburaškog orkestra HRT-a.

Već tradicionalno na svoje će doći i djeca i mladi u sklopu programa “Svako dijete četiri puta u kazalište”, u sklopu kojeg ih očekuje niz zanimljivih predstava.

Evo programa po danima:

08.11. u 10 i 12 sati – Kazalište Merlin: HEIDI

10.11. u 10 i 12 sati – Dramski studio: MOZAK

10.11. u 20 sati – Koncert Tamburaškog orkestra HRT-a

15.11. u 19,30 sati – Teatar Exit: KAUBOJI

16.11. u 19,30 sati – Teatar Exit: KAUBOJI

17.11. u 10 i 12 sati – Dramski studio: MOZAK

18.11. u 10 i 12 sati – Klub kulture Agram: LEPTIRIĆ MIKI UPOZNAJE SVIJET

20.11. u 19 sati – 15 godina KUD-a Vinčica Belajske Poljice

20.11. u ponoć – Noć kazališta, Kazalište Zelina:  I TO JE ŽIVOT

24.11. u 10 i 12 sati – Kazalište Mala Scena: DEBELA

27.11. u 20 sati – Koncert TEDI SPALATO

29.11. u 20 sati – Kazalište Kerempuh: ČUDO U POSKOKOVOJ DRAGI

Ovom doista lijepom programu dodajmo kako se od 24. do 27. u izložbenoj dvorani može razgledati izložba Pčelarskog društva Karlovac.

Bit će i gostovanja. Baletni studio Zorin doma s predstavom “Barni u dolini tulipana” nastupa u Zagrebu na Festivalu malih plesnih formi, a popularna predstava Dramskog studija i Teatra Kabare Tuzla tijekom studenog gostuje u Zagrebu, Zelini i Požegi.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest