Akcija “60+”: Pomozimo psima u Skloništu za životinje u Utinji

Akcija “60+”: Pomozimo psima u Skloništu za životinje u Utinji

U zajedničkoj akciji Grada Karlovca, organizacije mladih HSS-a, Karlovačke županije i udruge “Udomi me” pod nazivom “60+” prikupljeno je 3.350 kuna dok je tim novcem kupljen materijal za izradu vanjskog boksa za pse u karlovačkom Skloništu za životinje u Utinji. Osim novčanih sredstava, aktivisti udruge prikupili su veću količinu suhe hrane i konzervi za pse. U akciju koja za cilj ima produžiti boravak pasa u Skloništu i omogućiti njihovo udomljavanje uključio i obrtnik Denis Šebetić. On je, naime, donirao 20 četvorni metara lima za izradu vanjskog boksa za pse.

– Izgradnjom novog boksa proširen je kapacitet skloništa za pse koji se u Skloništu nalaze preko 60 dana. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su svojom velikodušnošću omogućili bolje uvjete života psima koji su neodgovornošću svojih vlasnika, nažalost dospjeli u Sklonište za životinje, rekli su organizatori ove akcije.

– Udomite psa iz Skloništa, pružite mu potrebnu pažnju i vlastiti dom. Njegova odanost i ljubav bit će Vam najljepša nagrada. Svaki pas ima svoga vlasnika koji je odgovoran za njegov život i njegovo ponašanje. Ovakvim akcijama pomažemo već napuštenim psima, no nemojte zaboraviti oni su živa bića i žive s nama u zajednicama. Vlasnici koji su ih napustili ili odbacili odgovorni su za njihovu sudbinu, dodaju u priopćenju organizatori ove hvalevrijedne akcije.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest