Haloterapijom u slanim sobama “Serenusa” do boljeg zdravlja

Haloterapijom u slanim sobama “Serenusa” do boljeg zdravlja

Serenus – obrt za solnu terapiju je najnapredniji centar solne terapije na području Karlovačke županije i šire. Sada po prvi puta možete kontrolirati simptome, upale i neugodne osjećaje prouzrokovane različitim bolestima u sofisticiranom i ugodnom prostoru našeg lječilišta.

Haloterapija je 100% prirodna terapija koja se prakticira od sredine 19. stoljeća, te se već više od 20 godina suhi aerosol soli upotrebljava u posebno izrađenim halokomorama a liječenje problema gornjeg i donjeg dišnog sustava i kožnih bolesti. Solna terapija je već odavno prihvaćena u zemljama EU, Kanade i SAD-a. U Rusiji, Kanadi, Finskoj i nekim od zemalja istočne Europe solna terapija se pokriva putem zdravstvenog osiguranja.

Samo neke od koristi koje će vam pridonijeti haloterapija uključuju sljedeće:

– smanjenje upale bronhija – uklanjanje čestica peludi iz dišnih puteva – jačanje imunološkog sustava što umanjuje alergijske reakcije na pelud – čišćenje i sanitacija dišnih puteva – preventiva i liječenje učestalih prehlada i gripe – poboljšanje dermatoloških poremećaja kao što su akne, dermatitis i psorijaza – smanjenje hrkanja – omogućuje bolji san

– podiže koncentraciju i radnu sposobnost – štiti kožu od starenja, daje joj elastičnost i smanjuje bore – pomaže kod iscrpljenosti, stresa i psihičkih problema poboljšava cirkulaciju i pomaže pri smanjenju naslaga celulita u tijelu…

Solnu terapiju preporučujemo i:

– rekreacijskim i vrhunskim sportašima prije ili poslije napornog natjecanja – pjevačima prije i nakon predstave – pušačima za lakše iskašljavanje – osobama koje imaju artritis – svim ljudima koji brinu za preventivnu obranu tijela protiv bolesti svima koji žele za trenutak pobjeći od svakodnevnog stresa u prijatan ambijent solne sobe.

Posjetite nas na Šetalištu dr. Franje Tuđmana 10 u Karlovcu ili nazovite na broj telefona 047/601-223.

Za sve informacije potražite nas na našoj web stranici http://www.serenus-solnaterapija.hr/ Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest