Vremešni vozač “uparkirao” se u ribarnicu “Meduza”, srećom nema ozlijeđenih

Vremešni vozač “uparkirao” se u ribarnicu “Meduza”, srećom nema
ozlijeđenih

U nesvakidašnjem i prilično bizarnom udaru osobnog automobila “Corsa” u ribarnicu “Meduza” na karlovačkoj gradskoj tržnici koji se dogodio danas oko podneva srećom nitko nije stradao no načinjena je prilična materijalna šteta, kako na automobilu, tako i na inventaru ribarnice. Vinovnik ove nesreće je vremešni vozač Tomislav B. rođen 1939. godine koji se, po prvim saznanjima, pokušao parkirati na prostoru tržnice i potom udario u izlog. Vozača je odmah po udaru pregledala ekipa Hitne pomoći, a kako nije ozlijeđen, policija je krenula utvrđivati okolnosti nesreće. Po riječima direktora i suvlasnika “Meduze” Igora Jurkovića, nema govora o namjernom oštećenju imovine već se izgleda radi o nesreći i neopreznosti vozača.

– Djelatnica ribarnice je ostala u šoku jer se prilično prepala, dok je materijalna šteta prilična, rekao je za KAportal Jurković. Kaže da je automobil prošavši kroz izlog odgurnuo škrinju na pult, pa su osim robe oštećene vage, vitrina, škrinja pa čak i PC kasa. Policija je utvrdila da vozač nije bio alkoholiziran.

Ovaj karlovački slučaj podsjetio je na slične, međutim, mnogo tragičnije događaje u kojima su sudjelovali vremešni vozači na javnim mjestima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest