Gradski službenici moraju pisati esej “kako unaprijediti svoj posao”

Gradski službenici moraju pisati esej “kako unaprijediti svoj
posao”

“Kako mogu unaprijediti svoj posao” – pitanje je o kojem se danas do 15 sati moraju izjasniti svi službenici i namještenici uprave Grada Karlovca.

Zaposleni u magistratu prije dva su dana dobili mail pročelnice Upravnog odjela za opće poslove Marije Jelkovac u kojem im se daje obaveza da napišu esej “s vlastitim promišljanjima na temu unaprijeđenja svojeg rada”.

– Odgovor se može sastojati od jedne rečenice ili može biti uobličen na formatu jedne A4 stranice, zavisno o vašem razmišljanju, te ne mora biti potpisan – piše kolegama pročelnica Jelkovac, navodeći da će tajnica voditi evidenciju o tome tko je predao odgovor. Eseji će se potom ubacivati u kutiju radi anonimnosti.

Gradonačelnik Damir Jelić u nekoliko je navrata dosad izjavljivao da gradska uprava nije dovoljno efikasna kao servis građanima te da će taj dio nastojati popraviti. Najavio je projekte “e-Grad”, uvođenje etičkog kodeksa i provedbu ISO standardizacije. Pišu li se eseji s tim ciljem ili se, pak, želi doznati razmišljanje radnika prije najavljenog novog vala otkaza – ostaje za vidjeti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest