Šprajceru “nasapunana daska”, NK Karlovac podržava Igora Štimca

Šprajceru “nasapunana daska”, NK Karlovac podržava Igora Štimca

Kao što je i bilo za očekivati s obzirom na političke pritiske, Upravni odbor NK Karlovca odlučio je da će pri glasovanju za predsjednika HNS-a podržati Igora Štimca. U tom nastojanju kandidat neće biti još uvijek aktualni predsjednik Županijskog nogometnog saveza Neven Šprajcer koji podržava Vlatka Markovića, već predsjednik “Karlovca” Zoran Sabljarić za kojeg smatraju da neće biti problema da kod tajnog glasovanja “po svojoj savjesti” možda drukčije od službenog stava kluba.

Najvjerojatniji sljedeći korak bit će i Šprajcerova smjena s funkcije čelnika Županijskog nogometnog saveza. Podsjetimo, sjednica ŽNS-a trebala je biti održana još proteklog tjedna ali je odgođena.

– Nikad nisam rekao javno na čijoj sam strani kao neki ljudi. Iskreno mi je žao što je moj klub potpisao moju smjenu prije samog sastanka. To su neke druge igre i sve će vrlo brzo doći na vidjelo, rekao nam je Šprajcer dodavši kako je njegov i dalje napredak kluba NK Karlovca. Dosad je petnaest klubova potpisalo zahtjev za izvanrednu Skupštinu Županijskog nogometnog saveza dok prije nje treba biti održan sastanak Izvršnog odbora. Šprajcer kaže da će nakon tog sastanka puno toga biti jasnije.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest