Dobitnica u nagradnoj igri “Karlovačkog” dobila 100 tisuća kuna i 100 litara piva

Dobitnica u nagradnoj igri “Karlovačkog” dobila 100 tisuća kuna i
100 litara piva

Popularni Karlo, glavna zvijezda reklama za Karlovačko pivo danas je dobitnici 100 tisuća kuna na nagradnoj igri Karlovačke pivovare uručio 100 tisuća kuna na potrošačkoj karitici Zagrebačke banke. Sretna dobitnica u velikoj nagradnoj igri je Lea Naranđa iz Preloga, 22-godišnja profesionalna fotografkinja koja se za nagradu zaista i potrdila. Poslala je, priznala je sama na dodjeli nagrade, čak 150 omotnica i u svakoj po pet čepova Karlovačkog.

– Ne mogu vjerovati da sam baš ja dobitnica. Kada su me nazvali i rekli da sam osvojila glavnu nagradu bila sam zbunjena i više put pitala radi li se zaista o  meni, kazala je simpatična Lea dodavši kako je sigurna da će dobiveni novac uložiti – pametno. Dobitnica je čepove dobila u jednom kafiću. Pivopijama je očito bio interesantniji sadržaj boce, a čepove je uzela ona.

U Karlovačku pivovaru je na nagradnoj igri “Karlo te časti” koja je trajala od 3. rujna do 17. listopada stiglo  čak 35 tisuća omotnica. Lea je osim vrijedne novčane nagrade osvojila i 100 litara Karlovačkog piva te 10 Karlo majica koje će, kaže, podijeliti prijateljima.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest