Nogometaši Karlovca u nemogućim uvjetima svladali Zadar 1:0

Nogometaši Karlovca u nemogućim uvjetima svladali Zadar 1:0

Po izuzetno teškim uvjetima, na terenu prekrivenom snijegom i blatom, a posljednjih petnaestak minuta i uz gustu maglu, nogometaši Karlovca osvojili su vrlo važne bodove i svladali Zadar sa 1:0. Pogodak odluke postigao je Jerneić u 19. minuti, a nešto ranije Karlovčani su, čini se s pravom, tražili i jedanaesterac kada je u šesnaestercu gostiju oboren Primorac. Gosti su imali dvije odlične prigode preko Ćurjurića, koji je prvi puta bio neprecizan, a u drugom pokušaju sjajno je njegov udarac zaustavio Lovrić.

Promrzli ali vrlo bučni gledatelji (njih oko 800) vidjeli su malo od nogometa u drugom dijelu, no karlovačkim nogometašima u nekoliko su navrata skandirali i aplaudirali zbog izuzetne borbenosti. U 90. minuti gosti su umalo izjednačili, no Budimir je u posljednjem trenutku izbacio loptu ispred Cona.

Posljednji trenuci susreta protekli su uz buru negodovanja zbog igre na terenu na kojem više ništa nije bilo vidljivo zbog guste magle, no sudac Šimčić ipak nije prekidao susret iako su za to postojali svi uvjeti. Srećom, promjene rezultata nije bilo i ovom pobjedom Karlovčani su skočili na osmu poziciju prvoligaške ljestvice. U sljedećem, ujedno i posljednjem kolu prije zimske pauze, Karlovac gostuje kod RNK Splita.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest