KAportal postao medijski pokrovitelj državnih prvaka u rallyu – Bahorić Rally Teama

KAportal postao medijski pokrovitelj državnih prvaka u rallyu –
Bahorić Rally Teama

KAportal.hr postao je medijski pokrovitelj državnih prvaka u rallyu, karlovačkog dvojca Bahorić Rally Teama.

Braća Ivan i Mario Bahorić dvaput zaredom postali su prvaci države u svojoj Škodi Fabiji 1,4. Natječu se u najslabijoj klasi no njihovi rezultati pokazuju da imaju ogroman potencijal za djelovanje u budućnosti.

Veliki trud, odricanja, upornost i hrabrost koji su ih doveli do pobjedničkog trona prepoznala je redakcija KAportala i odlučila nagraditi redovitim medijskim praćenjem njihovih nastupa, dok je zauzvrat natjecateljski automobil dobio više naljepnica s logotipom KAportala (izradio ih je Studio Design Barjaković) i linkom na našu stranicu.  

Rally sezona, s obzirom da se u Hrvatskoj ne voze utrke u snježnim uvjetima završila je jučer prvim Rally Showom u Svetoj Nedjelji tako da Bahorić Team ima vremena pripremiti se za novu natjecateljsku sezonu koja će početi u ožujku sljedeće godine. Kratki trening Bahorići su odradili u subotu na prostoru ŠRC-a Korana a koji je bio i prilika za foto snimanje automobila. Kako izgleda vožnja s karlovačkim ljubiteljima brzine pogledajte u našem video prilogu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest