Uz “Mjesec borbe protiv ovisnosti” niz aktivnosti u Centru za mlade Grabrik

Uz “Mjesec borbe protiv ovisnosti” niz aktivnosti u Centru za mlade
Grabrik

Udruga Carpe diem nositelj je niza aktivnosti, koje će se povodom “Mjeseca borbe protiv ovisnosti” održati u Centru za mlade Grabrik. Već su održava dva uvodna predavanja – bilo je riječi o zloporabi droga, te prevenciji suicida kod mladih, a danas je na rasporedu prva od dvije parlonice. Učenici Gimnazije Karlovac i članovi grupe “Kreatori”, koja djeluje u okviru Carpe diema, večeras u 19 sati raspravljat će na temu “Mladi i droga”. Uvodno predavanje održat će mr.sc. Ivan Delić.

Tijekom prosinca održat će se još niz aktivnosti, a cijelo vrijeme traje i likovna radionica za učenike karlovačkih osnovnih i srednjih škola.

Raspored aktivnosti:

Subota, 4.12. u 10 sati – radionica “Forum teatar”, voditeljica Josipa Lulić

Nedjelja, 5.12. u 18 sati – Javna izvedba Forum Teatra

Utorak, 7.12. u 18 sati – predavanje Policijske uprave karlovačke, odjela za prevenciju na temu “Alkohol i vandalizam”

Četvrtak, 9.12. u 19 sati – Parlaonica (Gimnazija Karlovac i grupa “Kreatori”) na temu ovisnosti. Uvodno predavanje prof. psihologije Mirjana Lulić

Ponedjeljak, 13.12. u 18,30 sati – predavanje “Ovisnost – aktualna događanja”, dr. Anto Orešković

Utorak, 14.12. u 19 sati – promocija časopisa “Info mladi za mlade” i izložba likovnih radova.

Sve aktivnosti otvorene su za sve zainteresirane mlade, a u njima organizirano sudjeluju učenici osnovnih škola Dubovac, Grabrik i Švarča, te učenici srednjih škola grada Karlovca. Ukupno je uključeno oko 520 mladih. Uz udrugu Carpe Diem suorganizatori su Obiteljski centar Karlovačke županije i Grad Karlovac, a ovaj vrlo vrijedan i koristan projekt financiraju Ured za suzbijanje zloporabe droga Vlade RH i Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest