Karlovac opet pleše uz Promenadu i trodnevni festival salse

Karlovac opet pleše uz Promenadu i trodnevni festival salse

Uz malo volje i truda može se učiniti puno. Pokazali su to ove godine mnogi, od nekoliko sjajnih festivala za mlade, preko etno jazz festivala Gorana Ilića, a svakako i Promenada klub, koji je ovu godinu doista obilježio plesom. U veljači su Karlovčani masovno plesali na glazbu Michaela Jacksona, uz izravna uključenja na Novoj TV i video snimke na brojnim svjetskim portalima; uslijedio je srpanj i ogromni Milenijski bal uz izravan prijenos u glavnom dnevniku nacionalne televizije; a uz puno plesa Promenada klub će i zaključiti 2010. godinu.

Od 10. do 12. prosinca, naime, grad na četiri rijeke bit će domaćin Four river salsa festivala. Očekuje se dolazak i sudjelovanje stotina plesača salse iz Hrvatske, ali i inozemstva, a najveća domaća zvijezda bit će najpoznatiji plesač salse u Hrvatskoj, Hrvoje Kraševac, trenutno aktualan i zbog sudjelovanja u emisiji “Ples sa zvijezdama”.

Tijekom trodnevnih događanja neće se samo plesati. Bit će održane brojne radionice za najmlađe, početnike, ali i one koji već imaju određena predznanja. Ipak, svakako najatraktivniji bit će masovni plesovi na nekoliko gradskih punktova pa bi tijekom subote, 11. prosinca, Karlovac trebao još jednom biti u znaku plesa.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest