Službe debelo zakasnile – pomoć ugroženim područjima u poplavi kasni četiri dana

Službe debelo zakasnile – pomoć ugroženim područjima u poplavi
kasni četiri dana

Iako Kupa konačno lagano stagnira i vodostaj opada, mještani Donjeg Mekušja, Kobilića, Koritinje i Husja koji su već gotovo četiri dana opkoljeni vodom potpuno su ogorčeni. Po riječima naše čitateljice Višnje Osterman iz Donjeg Mekušja, već danima nikog nema u pomoć i nitko ih ništa ne pita.

– Već smo danima  opkoljeni vodom, odsječeni od svijeta i nevjerojatno je da nas nitko ništa ne pita i nikoga nema da nam pomogne, javila je uznemirena čitateljica KAportala i poslala nam fotografiju iz svog dvorišta.

Kupa opada i u 11 sati pala je na 801 centimetar što je osam centimetara manje od maksimalne vrijednosti koju je dosegla. S četiri dana zakašnjenja Stožer zaštite i spašavanja grada Karlovca pozvao je sve predsjednike Mjesnih odbora u ugroženim područjima rijeka da se jave i predoče svoj probleme, a radi zaštite ljudi i imovine.

Danas u 14 sati ugrožena područja obići će i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić.

KAportal.hr

Fotografije iz ugroženih područja do kojih je uslijed poplave teško ili gotovo nemoguće doći šalju nam naši čitatelji kojima se ovim putem zahvaljujemo i želimo brzu normalizaciju stanja…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest