U “političkoj ludnici” predstoji borba za svaki glas – HNS, SDP i HSU pripremaju se za izbore

U “političkoj ludnici” predstoji borba za svaki glas – HNS, SDP i
HSU pripremaju se za izbore

Korupcija kao pojam u Hrvatskoj je postala standard i ona živi od toga da ima nekog u vlasti. Međutim, ovo je situacija kad je sama vlast postala koruptivni sustav, rekao je jučer u Karlovcu predsjednik Hrvatske narodne stranke (HNS) Radimir Čačić koji je stigao na otvorenje novih stranačkih prostorija u Ulici Miroslava Krleže. Karlovački HNS-ovci ovom su prigodom obilježili i 20 godina od osnivanja stranke dok su za par riječi od trenutnoj situaciji u zemlji iskoristili i karlovački predstavnici HNS-ovih koalicijskih partnera SDP-a i HSU-a.

– Ovo nije normalna politička arena, ovo je politička ludnica. Naša suradnja s HNS-omv je odlična i bit će sve intenzivnija posebno jer se bliže dvostruki izbori, oni za mjesne odbore Karlovca i poslije parlamentarni izbori, rekao je šef karlovačkog SDP-a Josip Benčić. Kako je dodao, sada je bitno da se ne podcijeni protivnik.

– Konji koji crkava najjače udara i jasno je da HDZ neće sam predati vlast. Mi smo toga svjesni kao i da smo s kolegama iz HNS-a i HSU-a zajedno puno jači, zaključio je Benčić.

Domaćin Branko Mohorić, predsjednik karlovačkog HNS-a upozorio je kako ankete i prognoze koje sadašnjoj oporbi djau prednost nad HDZ-om mogu biti i pripremljene da uljuljkaju oporbu. HDZ je, dodaje Mohorić, dobro napunio svoje fondove i spremni su ih otvoriti kad bude trebalo. HNS-u i njegovim parnterima, zaključuje prvi čovjek karlovačkog HNS-a stoga preostaje borba za svaki glas.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest