Svečani koncert u Zorin domu – još četiri priredbe u mjestima naše županije

Svečani koncert u Zorin domu – još četiri priredbe u mjestima naše
županije

Večeras je na rasporedu pet blagdanskih koncerata, a u prvom planu svakako je već tradicionalni koncert za završetak kalendarske godine karlovačkog kazališta – Svečani Božićno-novogodišnji koncert u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Već po tradiciji, Karlovčane će prema Novoj 2011. godini povesti Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora, Karlovački komorni orkestar i Puhački orkestar grada Karlovca. Koncert počinje u 20 sati.

No, diljem županije na rasporedu su večeras i brojni drugi koncerti i nastupi. Kronološkim redom, prva koncertna priredba počinje u Kamanju, gdje će u 17 sati u crkvi Imena Marijina, Božićni koncert održati crkveni zborovi crkve Imena Marijina i Sveti Lovro iz Vivodine. Kao solisti nastupaju Ana Ladika na klaviru i Eva Nastav u gitari.

U 18 sati kulturno-umjetnička društva fare Kamensko održat će koncert u crkvi Majke Božje Snježne u ovom prigradskom mjestu. Nastupaju KUD Turanj, KUD Mostanje i KUD Sveti Antun Pokupska Dolina.

Napokon, u 19 sati počinju božićni koncerti za Ogulince i Draganićake. U Ogulinu će u crkvi Svetog Križa koncert održati Hrvatsko pjevačko društvo “Klek”, dok će u Draganiću, u Kulturnom centru, posjetitelje zabavljati domaće kulturno-umjetničko društvo Sveti Juraj.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest