Glazbeni spektakl “Karlovačko Live” dolazi kući – Halid i Jabuka sutra u “Sportskoj”

Glazbeni spektakl “Karlovačko Live” dolazi kući – Halid i Jabuka
sutra u “Sportskoj”

Nakon Zadra, Splita, Varaždina, Osijeka, Zagreba i Rijeke, tradicionalni glazbeni spektakl “Karlovačko Live” i zvijezde Halid Bešlić i Crvena jabuka konačno stižu “tamo gdje je sve počelo” – u grad Karlovačkog piva Karlovac. Dvorana “Mladost” praktički je već rasprodana što znači da će završni koncert, kao po običaju, biti pravi vrhunac turneje no, kako javljaju iz Pivovare, karata na prodaju još uvijek ima. “Karlovačko Live” u ovogodišnjem izdanju predstavlja neobičnu glazbenu kombinaciju dviju glazbenih zvijezda, stvarajući savršenu priliku za dobar provod s prijateljima i trenucima uživanja uz Karlovačko pivo. Kako je najavio organizator, nije potrebno trošiti suviše riječi o glazbenim zvijezdama “Karlovačko Live” turneje. Halid Bešlić koji je svoj prvi singl snimio davne 1979. već duže vrijeme surađuje s legendama sarajevske pop scene Crvenom jabukom tako da zajednička turneja pod pokroviteljstvom “Karlovačkog” nikog nije iznenadila.

Do sada je održano sedam koncerata na Karlovačko Live turneji 2010. a na koncertima je uživalo preko 50 tisuća ljubitelja dobre glazbe i Karlovačkog piva. Najveće uzbuđenje na svakom Karlovačko Live koncertu doživjeli su najvjerniji fanovi Halida Bešlića i Crvene jabuke koji su zahvaljujući nagradnom natječaju Karlovačkog imali priliku družiti se sa svojim glazbenim idolima.

Naime, na Facebook profilu popularnog Karla, zvijezde reklama za Karlovačko, fanovi su morali objasniti zašto žele upoznati Halida i Žeru, a najoriginalniji odgovori bili su nagrađeni posebnom fan akreditacijom koja uključuje druženje s popularnim glazbenicima i uživanje na Karlovačko Live koncertu. Najvjerniji fanovi će se uoči karlovačkog koncerta također družiti s Halidom i Žerom. Sve informacije vezano uz ovaj nagradni natječaj dostupne su na: www.facebook.com/karlovaoklada.

Karata za Karlovačko Live koncert u Karlovcu još ima, dostupne su za prodaju putem sustava Eventim (www.eventim.hr) te u papirnici Mozaik na Korzu. Cijena karata u pretprodaji je 80 kuna a na dan koncerta 100 kuna.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest