Još u studenom nestala 16-godišnja Ozljanka – traži se pomoć građana

Još u studenom nestala 16-godišnja Ozljanka – traži se pomoć
građana

Policija je u potrazi za još jednom nestalom maloljetnicom. Radi se o Valentini Silaj staroj 16 godina koja se još 9. studenog 2010. godine nije vratila kući iz škole u Karlovcu. Zabirnuti članovi obitelji nestanak su prijavili odmah sljedećeg dana no 16-godišnjakinja do danas nije pronađena.
– Maloljetna Valentina Silaj visoka je oko 165 cm, slabije je tjelesne građe, ovalnog lica, svijetlo plave ravne kose, kestenjastih očiju i malog nosa. Na dan nestanka bila je odjevena u sivi jednobojni strukirani kaputić dužine do iznad koljena, s remenom oko struka, u tamno plave traperice i u poluvisoke čizme crne boje od umjetnog materijala nalik na brušenu kožu, opis je koji medijima dala policija. Kako navodi glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić, s obzirom da dosadašnjim traganjem nije pronađena, mole građani a ukoliko netko od građana raspolaže korisnim saznanjima koja bi pomogla u njezinom pronalasku, neka nazove najbližu policijsku postaju ili Policijsku upravu karlovačku, Policijsku postaju Ozalj na broj telefona 047/664-739.

Nadamo se da će kao u slučaju Josipe Ričković potraga uroditi plodom no još nije jasno zašto se i ovaj put toliko čekalo s objavom u medijima kad je jasno da možemo pomoći.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest