Novi projekt za urbanu scenu: Književno – glazbene večeri u Cohibi

Novi projekt za urbanu scenu: Književno – glazbene večeri u Cohibi

Od 24. siječnja još se jedan karlovački prostor uključuje u redovne aktivnosti u cilju oživljanja gradske urbane scene. U Caffe baru Cohiba, od tog će datuma, pa tako svakog ponedjeljka, biti održavane književno-glazbene večeri na kojoj će publici biti predstavljeni mladi autori. Isprva će naglasak biti na karlovačkim mladim književnicima i glazbenicima, no vrata su otvorena svima pa će na red doći i autori iz drugih gradova.

U ponedjeljak, 24. siječnja, prvu književno-glazbenu večer u Cohibi otvorit će predstavljanje romana “Hazmat” Zorana Janjanina. Bit će predstavljena i izdavačka kuća “Konzor”, koja je izdala ovaj odličan roman, a autor će najaviti i nova djela. Nakon toga, zasvirat će mladi karlovački bend Stil. Treba napomenuti kako će i u glazbenom dijelu naglasak biti na autorstvu, pa će svirati samo oni bendovi koji sviraju vlastite stvari. Inicijatori i pokretači ove akcije su Gordan Beglerbegović i Igor Bukovčan, a kao voditelji i prezenteri tekstova nastupat će i drugi mladi Karlovčani.

Naravno, posjet ovim događajima je besplatan za sve zainteresirane, a s dolaskom proljeća i toplijih dana cijela će se priča vjerojatno preseliti i na otvoreno, na terasu Cohibe u ugodnoj atmosferi karlovačke promenade.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest