Danas mali nogomet, predstava, književno-glazbena večer…

Danas mali nogomet, predstava, književno-glazbena večer…

Nakon prošlogodišnjeg vrlo dobrog programa, Gradsko kazalište Zorin dom tek će u veljači krenuti “punom parom” s programskom djelatnošću. Ipak, ljubitelji kazališta i večeras mogu pogledati jednu hvaljenu predstavu – riječ je o djelu “Prekidi”, adaptaciji svjetskog kazališnog hita Michaela Cristophera, koji je doživio i svoju filmsku inačicu uz Russella Crowea i Salmu Hayek. Predstava kazališta Planet Art, u kojoj glavne uloge tumače Nataša Janjić i Amar Bukvić, počinje u 20 sati.

U isto vrijeme, tek nešto dalje, u caffe baru Cohiba, počinju književno-glazbene večeri koje će se održavati svakog ponedjeljka. U 20 sati u književnom dijelu večeri predstavit će se mladi pisac Zoran Janjanin, dobitnik više nagrada za znanstveno-fantastične priče, ali i niza pohvala i pozitivnih kritika za roman “Hazmat”. U 21 sat počinje glazbeni dio a zasvirat će autorski karlovački bend Stil.

Ljubitelji sporta, pak, nakon dvodnevne stanke vraćaju se na tribine ŠSD Mladost. Nastavlja se 42. zimski malonogometni turnir. Utakmice počinju u 16,30 sati, a danas se sastaju Buffet Matteo (Žumberak) – City kebap (Petrinja), Euro bar (Zagreb) – 5 do 6 bofora (Zagreb), NC Šalata (Zagreb) – Vučna služba Fran (Karlovac) i Izletište Milečki (Samobor) – Autocesta Rijeka-Zagreb (Hrvatski Leskovac).

Želite li na izložbu, evo što možete vidjeti u karlovačkim galerijama:

Galerija Vjekoslav Karas – Ledeno doba (geološko-paleontološka zbirka Gradskog muzeja)

Galerija Korzo – “Crtačeve preobrazbe”, izložba Danijela Butale

Galerija Studentskog centra – izložba fotografija “Priroda i divljač”

Gradski muzej Karlovac – Izbor iz zbirki oružja, odora i vojne opreme Domovinskog rata

Likovni salon Ljudevit Šestić – izložba fotografija “Slunj 2010”

Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice – izložba etno suvenira

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest