Prvak Hrvatske: Karlovčanin Josip Čavlović najbolji igrač “Call of Duty”

Prvak Hrvatske: Karlovčanin Josip Čavlović najbolji igrač “Call of
Duty”

U današnje vrijeme često se žalimo kako “klinci” nisu više ono što su nekad bili, kako su ulice i igrališta prazna, a oni provode život na kompjuterima. Istovremeno, ne samo da raste, već je u potpunosti formirana “gamerska” zajednica, no ne čine je, kako biste možda pomislili, isključivo “frikovi” koji 24 sata dnevno sjede za kompjuterom. Naprotiv, mnogi među njima imaju i druge zanimacije i aktivnosti, pa tako i Josip Čavlović, obični mladi Karlovčanin, kojeg možete vidjeti u šetnji gradom, na kavi ili pivi, student…no, uz tulume na Korani ili vikendicama, kave na terasama, studiranje i druženje, stigao je postati i najbolji igrač kompjuterske igre “Call of duty” u Hrvatskoj za 2010. godinu.

Riječ je o jednoj od najpopularnijih “multiplayer” igara, a Čavlović je i ekipni prvak Hrvatske. Njegova ekipa Imex, sačinjena od Karlovčana, Zadrana i Zagrepčana uz naslov državnog prvaka osvojila je i odlično peto mjesto u Europi.

Pojedinačnog prvenstva nema, već je Čavlović za najboljeg pojedinačnog igrača proglašen u izboru na kojem su glasovali svi igrači, suci natjecanja i publika.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest