Počelo suđenje za prodaju droge, glavnu svjedokinju policija ne može naći

Počelo suđenje za prodaju droge, glavnu svjedokinju policija ne
može naći

Suđenje Karlovčaninu M. Bujeviću optuženom u devet točaka optužnice, u jednoj za seksualno uznemiravanje, a u ostalima za zlouporabu opojnih droga danas je prošlo bez glavne svjedokinje koja ga je optužila za prisilni spolni odnos i za davanje droge na uživanje.

Kako je rekao sudac Ante Ujević, svjedokinji policija ne može ući u trag dok će je  za sljedeće ročište u svakom slučaju pokušati dovesti.

Četiri ispitanih svjedoka tvrde da im Bujević drogu, a radi se uglavnom o manjim količinama marihuane do svega pet grama, odnosno tableticama amfetamina i efedrina, nije prodao već im dao na njihovo traženje. Na sudu su preslušane i snimke telefonskih razgovora, dok je jedna svjedokinja kazala da joj dao tek dvije, tri tabletice efedrina koje je, kaže, koristila za mršavljenje, a ne o većoj količini tableta koliko u optužnici Županijsko državno odvjetništvo. Podsjetimo, Bujević je u pritvoru od kraja kolovoza kad je policija provela opsežnu akciju razbijanja lanca preprodavača droge na karlovačkom području.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest