Draganićki SDP: Općinsko vijeće Draganića ne radi transparentno

Draganićki SDP: Općinsko vijeće Draganića ne radi transparentno

Općinsko vijeće Draganića ne radi transparentno. Ne dobivamo odgovore na naša vijećnička pitanja što nam daje za pravo da sumnjamo u pošten i kvalitetan rad Općinskog vijeća, tvrdi Stjepan Golub, predsjednik SDP-a u Općini Draganić. Kako kaže, Klub vijećnika SDP-a  nikako da dobije odgovori na niz pitanja.

– Kolika je naknada za obavljanje dužnosti načelnika općine i zamjenice načelnika u bruto iznosu sa doprinosima za period od 01.01.-31.12.2010, kolika je naknada koja je isplaćena načelniku i zamjenici načelnika za korištenje osobnog automobila, te koliki je iznos naknade koji je isplaćen načelniku i zamjenici načelnika za prisustvovanje sjednicama odbora, sjednicama Općinskog vijeća i drugih sjednica u prošloj godini, pitanja su koja zanimaju SDP-ovce. Kako je dodao Golub, SDP nije dobio niti odgovor na koji je način vršena procjena štete od elementarne nepogode koja se desila u sedmom mjesecu 2010.

– Izražavamo javno negodovanje zbog netransparentnog rada Općinskog vijeća te i na ovaj način, uz pomoć javnosti i medija, želimo potaknuti da se odgovori na gore navedena pitanja. Izbjegavanje obaveza, kao i nepoštivanje zakonskih rokova daje prostora za sumnju u pošten i kvalitetan rad Općinskog vijeća u ovom sastavu, stoji u priopćenju SDP-a.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest