Postani “fan” KAportala na FB i zasluži poklon – ulaz za dvoje na koncert Bajage

Postani “fan” KAportala na FB i zasluži poklon – ulaz za dvoje na
koncert Bajage

Poštovani čitatelji,  KAportal.hr kao medijski pokrovitelj koncerta Bajage i Instruktora koji će se održati u karlovačkoj Školskoj sportskoj dvorani u subotu 12. veljače, svojim čitateljima poklanja deset “ljubavnih ulaznica” koje vrijede za dvije osobe. Znači, zajedno s organizatorom koncerta – tvrtkom “Creostar”, dvadeset osoba vodimo na “Koncert za zaljubljene” uoči Valentinova.

Kako bi izbor onih koji će dobiti poklon – ulaznicu bio što transparentniji, odlučili smo se da sve provedemo putem naše nove Facebook stranice. Naime, svi koji žele konkurirati za ulaznice prvo će morati postati “fanovi” stranice a zatim ispod linka na tekst objavljen na KAportalu a “linkan” na Facebooku u jednoj, dvije rečenice sročiti zašto žele da baš oni dobiju ulaznicu. Svaki dan do petka (pet narednih dana) izabrat ćemo dva “najbolja” i najoriginalnija “razloga” i tim čitateljima pokloniti ulaznicu.

Dakle, krećemo već danas, kako bi sutra navečer (do 18 sati možete pisati svoje “razloge”) već mogli imati prve dobitnike… “lajkajte” KAportal na Facebooku i osvojite “ljubavnu ulaznicu” za Bajagu i Instruktore.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest