Karlovačka Mladež HDZ-a raspuštena prije tri tjedna, povjerenik Viktor Šegrt

Karlovačka Mladež HDZ-a raspuštena prije tri tjedna, povjerenik
Viktor Šegrt

Gotovo tri tjedna od javnosti se skriva informacija da je karlovački ogranak stranačke Mladeži HDZ-a raspušten dok je Odluka o tome donijeta još 18. siječnja, u središnjici u Zagrebu, piše današnji Novi list. Iz nekog razloga, karlovački HDZ to nije priopćio javnosti.

Za povjerenika je imenovan 32-godišnji Viktor Šegrt, inače direktor Razvojne agencije Karlovačke županije. On dosad nije imao značajnijih dužnosti u stranci, no razloge njegovog postavljanja na tu dužnost, navodi Novi list, treba tražiti u činjenici da se radi o osobi od velikog povjerenja šefa karlovačkog HDZ-a Damira Jelića koji ga je na odlasku iz gradske uprave kao pročelnika gradskog Odjela za europske integracije »zbog značajnih rezultata u radu« nagradio s tri dodatne plaće. Po svemu sudeći, Viktor Šegrt je samo prijelazno rješenje pa se očekuju novi unutarstranački izbori za novog predsjednika i vodstvo karlovačke Mladeži.

Nakon afere “Astralis” koja je i dovela do raspada karlovačke Mladeži, iz HDZ-a je izbačen Danijel Trupković koji je stranci vratio mandat vijećnika u Županijskoj skupštini. Umjesto njega vijećnik će biti Franjo Pinušić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest