Poklanjamo ulaznice za Bajagu: Prvi koje KAportal vodi na koncert su Marija Tesla Družak i Marko Stišćak

Poklanjamo ulaznice za Bajagu: Prvi koje KAportal vodi na koncert
su Marija Tesla Družak i Marko Stišćak

Nakon prvog dana našeg malog natjecanja  na Facebook stranici KAportala – tko je zaslužio poklon KAportala – “ljubavnu ulaznicu” za dvoje za koncert Bajage i Instruktora izabrali smo dva najoriginalnija “razloga”.

To je onaj “istraumatizirane” čitateljice Marije Tesla Družak te “skromno priznanje” Marka Stišćaka…

Evo, prenosimo ih u cijelosti…

Marija Tesla Družak : “Zadnji koncert Bajage u Klc-u, ’89. godina…..ja silno želim ići, ali, društvo baš i ne….umjesto toga odvuku me u kino…..gledati Ramba!!!!!! za naknadu pretpjelih duševnih boli kojima sam bila izložena gledajuću onog ružnog Stallonea kako se sam bori protiv 300 tenkovima naoružanih Rusa (ili već nekoga) dok 500 metara dalje trešti ‘muzika na struju’, ja moram na ovaj koncert! :))))))))”

Marko Stišćak: “Htio bih da moja bolja polovica ipak doživi Tišinu, Plavi safir, Verujem, ne verujem i ostale Bajagine uspješnice u originalu. Jer, duboko sam uvjeren da je itekako istraumatizirana mojim čestim pjevušenjem njegovih pjesama ako uzmemo u obzir da imam sluha otprilike kao i nilski konj!”

Čestitamo dobitnicima i sve pozivamo da nastave dalje sa svojim originalnim vapajima zašto su baš oni zaslužili ulaznicu za dvoje za Bajagu…Pišite svoje razloge u komentarima na Facebook stranici ili ispod teksta u komentarima KAportala… sve opcije su otvorene, samo treba sudjelovati i možda ćete baš vi dobiti poklon ulaznicu za dvoje. Svi koji su već pisali svoje “razloge” i dalje su “u igri”, tako da mogu smisliti neki bolji razlog ali i već ovim svojim napisanim konkuriraju i dalje za ulaznicu…I tako sve do petka.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest