Štenci “iz kontejnera” dobro napreduju – uskoro će im trebati novi dom, traže se udomitelji

Štenci “iz kontejnera” dobro napreduju – uskoro će im trebati novi
dom, traže se udomitelji

Štenci koji su sredinom siječnja bačeni u kontejner u karlovačkom naselju Luščić te spašeni zahvaljujući sakupljaču boca i dobrim ljudima koji su iz uzeli da ih dohrane, dobro napreduju. O tome nas je obavijestila čitateljica KAportala Dubravka Benić koja se uključila u akciju spašavanja jadnih životinja koje je nepoznati sadist osudio na smrt bacanjem u kontejner. KAportal je pisao o štencima kojima će se uskoro trebati pronaći novi dom.

– Ovo su bebe iz kontejnera. Po nekoj računici sutra pune mjesec dana. Kako je KA portal.hr pisao o njima, red je da se zna i kako napreduju. Postaju sve samostalniji, jedu iz zdjelice (ne više iz bočice), sami odu na vodu…

Potencijalne udomitelje zovemo da se jave, napisala je čitateljica na našem Facebook profilu. Štenci će trebati posebnu njegu dok još malo ne ojačaju i narastu pa će im se pokušati naći novi dom. Svi su crne boje, osim jedne crne kujice s paležom. Svi zainteresirani koji žele pomoći i naravno potencijalni udomitelji mogu nazvati broj 091/794-1580.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest