KAportal uveselio još čitatelja – na Bajagu idu Zvonimira Terman Bukovšćak i dama pod nickom Natalie Jones

KAportal uveselio još čitatelja – na Bajagu idu Zvonimira Terman
Bukovšćak i dama pod nickom Natalie Jones

Izabrali smo još dvoje čitatelja, točnije čitateljice KAportala koje će moći besplatno, i to u društvu na koncert Bajage i Instruktora u subotu, 12. veljače u karlovačkoj Školskoj sportskoj dvorani. Najoriginalniji “razlog” dana zašto upravo ona i njezin suprug trebaju ići na Bajagu na našoj Facebook stranici osmislila je Zvonimira Terman Bukovšćak

– Koncert je Bajage. Suprug mi je rekao da će ko`BAJAGI IĆ` kupit karte, a znam da nema para. Kopa kanale kod privatnika i plaća mu kasni, kladara ga nejde, svekrvi penzija još nije stigla, a ja trudna i na bolovanju. Jedino mi KAportal može pomoći!?

Za iskrenost poklanjamo kartu ovom bračnom paru…

Manje zbog originalnosti a više zbog upornosti “ljubavnu kartu” za dvoje dobila je i gospođa koja se krije iza nicka Natalie Jones (valjda je to nick;). Evo njezinih “vapaja” za kartom…

– Moj suprug i ja prijatelja dva na koncert Bajage zelimo ići,nikada nismo bili na njegovom koncertu jer nismo imali prilike a sad nam je želja još veća jer u nas grad dolazi,n eznam kako da kartu kupimo za oboje jer nemamo love a onda jos i mama kaze da i ona hoce ici,ajmeeeee – Neznam zasto ja ne mogu dobit kartu, ali ja stvarno želim iznenaditi svog supruga i priuštit mu najljepše Valentinovo do sad. Nemam novaca da nam oboma kupim kartu a i mami sam obećala, ne znam kako da je dobijem a stvarno je žeeeeeeeeeelim. – Moj suprug i ja smo 2 godine u braku nazalost nismo imali priliku otic ni na “medeni mjesec” voljela bi da mu mogu bilo sto priustit za Valentinovo a znam da zeli na koncert vise od icega jer stalno ga spominje.Help me!!!!!!

I dalje traje tjedan “široke ruke” KAportala. Na raspolaganju su još četiri ljubavne ulaznice. Pišite svoje originalne razloge zbog čega baš vi želite na koncert. Svi dosadašnji “razlozi” još uvijek su “u igri”. “Lajkajte” KAportal na Facebooku i možda vas očekuje poklon – ulaznica za dvoje za koncert Bajage.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest