Grad Ogulin demantirao sam sebe – ogradili se od posjeta dogradonačelnika Novom Sadu

Grad Ogulin demantirao sam sebe – ogradili se od posjeta
dogradonačelnika Novom Sadu

U Gradu Ogulinu ovih dana vlada raspoloženje demantiranja. Nakon što su čelnici Ogulina, prema pisanju KAportala u članku “Ogulinci “poklopili” svog Vučića: Nije istina da ne možemo koristiti nove topografske karte” demantirali izjave karlovačkog župana Ivana Vučića, odlučili su demantirati i sami sebe, piše ogulinski portal Ogulin Info.

U priopćenju Grada Ogulina, koje je stiglo u redakciju portala stoji sljedeće: Ovim putem želimo demantirati vijest Radio Ogulina i napise na portalu Radio Ogulina , Ogulin – infa, vezane za informaciju koja je objavljena 3. veljače 2011. pod nazivom ” Delegacija Grada Ogulina službeno na proslavi Dana grada Novog Sada”. Ističemo da se ne radi o delegaciji koja je službeno predstavljala Grad Ogulin na Danu grada Novog Sada, te da smo to već usmeno dematirali u razgovoru sa novnarkom Radio Ogulina i direktoricom Dubravkom Vuković.

Sve niti ne bi bilo tako zanimljivo da se odmah nije javio SDSS-ov zamjenik gradonačelnika Siniša Ljubojević koji je pak demantirao svog šefa Nikolu Magdića.

– Kao što znate, posjet Novom Sadu bio je službenog karaktera, što su objavili mnogi mediji u Hrvatskoj.  Gradonačelnikova demantiranja zvuče kao dječja igra, a kao jedan od čelnika Grada Ogulina razočaran sam načinom funkcioniranja rukovodstva Grada. Novi Sad sam posjetio kao zamjenik gradonačelnika, a ovaj službeni posjet Novom Sadu potvrđuju pozivnice gradonačelniku Magdiću i meni, te korištenje službenog vozila Grada – izjavio je dogradonačelnik Siniša Ljubojević kojem nisu poznati zbog čega se Magdić “ogradio” od ovog posjeta.

– Ovakve reakcije koriste se u promidžbene svrhe HDZ-a, jer prilaze nam parlamentarni izbori, pa neki moraju postati malo desniji. Moramo graditi liberalno društvo poštivajući jedni druge, kao i sve različitosti. Ovakvi načini komuniciranja i funkcioniranja čelnih ljudi u Gradu dokaz su netolerantnosti prema srpskoj zajednici  i nepoštivanju ustavnih prava, ali i netoleriranje različitog mišljenja i ideja. Ogulinci su prerasli ovakve oblike manipuliranja, pa smatram da će biti bez efekta ovog puta, izjavio je za Ogulin Info Ljubojević.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest