Kampanja protiv odlagališta na Babinoj gori – Nacionalna zaklada ogradila se od plakata

Kampanja protiv odlagališta na Babinoj gori – Nacionalna zaklada
ogradila se od plakata

Tijekom proteklih  dana, u Karlovcu su se pojavili plakati protiv odlagališta na Babinoj gori i kojima se tvrdi kako “projekt odlagališta na Babinoj gori vodi u apokalipsu” te da se radi o lokaciji koja je prirodni rezervoar pitke vode. No, čini se kako su organizatori ove akcije napravili i poveću pogrešku, barem tako tvrde u Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva, čiji je logo na plakatima, a u čijem priopćenju, koje potpisuje suradnica za informiranje Ruža Beljan, nadalje stoji:

“U proteklih tjedan dana u svrhu zahtjeva da se obustavi gradnja odlagališta otpada na lokaciji Babina gora, dio grada Karlovca oblijepljen je plakatima na kojima je istaknut službeni logotip Nacionalne zaklade. Tim povodom, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva priopćuje da se ograđuje od neovlaštenog korištenja svoga logotipa te ističe da je logotip  istaknut bez znanja i dozvole Nacionalne zaklade.

Nacionalna zaklada temeljem svojih Pravila označavanja uredila je način na koji se označavaju aktivnosti koje su podržane sredstvima Nacionalne zaklade. U slučaju plakata neimenovane građanske inicijative iz Karlovca, Nacionalna zaklada ističe da nije financijski podržala navedenu inicijativu te smatra  neutemeljenim korištenje svoga logotipa i sukladno tome ograđuje se od svakog sadržaja i akcija navedene inicijative.”

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest