U ožujku karlovačka punk “invazija” na Ljubljanu – nestrpljivo čekamo revanš

U ožujku karlovačka punk “invazija” na Ljubljanu – nestrpljivo
čekamo revanš

Projekt “30 godina punka” širi se i izvan granica Hrvatske. U Karlovcu smo, zahvaljujući spomenutom projektu, vidjeli Cockney Rejectse, Sham 69, Motus…kao i nekoliko sjajnih koncerata domaćih punk snaga svih generacija. Cijela priča postala je privlačna i drugima, pa će tako krajem ožujka karlovački punkeri krenuti u osvajanje – Ljubljane.

U glavnom gradu susjedne nam Slovenije, četiri će karlovačka punk benda zasvirati u subotu, 26. ožujka. Generacijski gledano, tu su odlični juniori Me as well, kultni seniori Carl Hunter i veteranske legende Prije svega disciplina i Tahijevi kmetovi.

Koncert se održava u jednom od novijih prostora u Ljubljani, koji polako stječe kultni status u alternativnim krugovima – Tovarni Rog, donedavno zapuštenoj nekadašnjoj tvornici bicikala marke Rog. Cijena je više nego prihvatljiva – ulaznica košta 2 eura, pa nema sumnje kako će uz bendove put glavnog slovenskog grada i fanovi.

A, osim dobre svirke, od predstavnika karlovačkog punka očekujemo i da dogovore što skoriji “revanš”, s ljubljanskim bendovima u gradu na četiri rijeke.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest