Po gradu osvanuli transparenti Gademza protiv Turkovića, s podrškom Pamiću

Po gradu osvanuli transparenti Gademza protiv Turkovića, s podrškom
Pamiću

Mir između Uprave NK Karlovca na čelu s predsjednikom Turkovićem i navijačke skupine Gademz nije dugo trajao. Nastavak prilično čudne klupske politike, kojoj kao da je cilj klub maksimalno udaljiti od javnosti, urodio je prvom ozbiljnijom akcijom karlovačkih navijača u ovom sukobu – preko noći u gradu je osvanulo više transparenata s podrškom Igoru Pamiću i protiv predsjednika Turkovića. Kod stadiona, na nadvožnjacima, postavljene su jasne poruke na čijoj su strani Gademzi u sve češće spominjanom sukobu Uprave i Pamića. “Ljubav”, ako je uopće i postojala, tako je pukla već i prije prve proljetne utakmice. Nažalost.

Sinoćnja sjednica Upravnog odbora, prema informacijama koje smo neslužbeno dobili iz samog kluba, završila je, recimo to tako, neutralno. Kako su u klubu jučer i najavili, demantirajući kuloarske priče, nikakvih kazni za trenera Pamića nije bilo. No, ipak je donesen sporni disciplinski pravilnik prema kojem nitko iz kluba više ne smije davati izjave bez prisustva glasnogovornice. Bit će zanimljivo čuti obrazloženje ove jedinstvene odluke, prema kojoj NK Karlovac odnose s javnošću zamišlja kao otežavanje istoj toj javnosti da dođe do informacija. Iz Uprave su kasnije demantirali donošenje “disciplinskog pravilnika”, već su donijeli, kažu, “samo” odluku da će se razgovori s igračima i trenerom morati dogovarati s glasnogovornicom.

Još će zanimljivije biti već u subotu, kada će nakon susreta koji se igra u izravnom televizijskom prijenosu novinari HTV-a poželjeti uzeti pokoju izjavu od igrača, a potom i po uhodanom scenariju porazgovarati i s trenerima. Možda su redari već dobili zaduženje da u slučaju da ugledaju mikrofon HTV-a hitno udalje Jerneića i Parackog s terena, služeći kao “živi štit” pred najezdom Vikija Ivanovića i Stjepana Baloga, dok će tijekom javljanja s terena, po prvi puta uz Dragu Ćosića i trenere obiju momčadi, u ovom slučaju Pamića i Halilhodžića, valjda biti prisutna i glasnogovornica.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest