Danas u 16 sati prva od četiri akcije “Trčanjem skidamo kalorije”

Danas u 16 sati prva od četiri akcije “Trčanjem skidamo kalorije”

Atletski klub KA-tim poziva sve zainteresirane Karlovčane i Karlovčanke da im se danas pridruže u akciji “Trčanjem skidamo kalorije”. S početkom u 16 sati, okupljanje je na Stadionu Branka Čavlovića – Čavleka, a isto će se ponoviti i svakog četvrtka u mjesecu ožujku.

Vrijeme baš ne ide na ruku organizatoru, no odgode neće biti. Bez obzira na vremenske uvjete, pozvani su svi pobornici zdravog života, bez obzira da li su aktivni ili tek žele početi s rekreacijom i aktivnijim načinom života, da dođu i provedu 45 minuta na svježem zraku, uz lagani trening.

Trening će trajati 45 minuta i sadržavat će lagano trčanje, razgibavanje, igru i edukativni dio gdje će polaznici moći postavljati razna pitanja u vezi trčanja, prehrane i slično. Na kraju treninga bit će i besplatnog čaja. Treninzi i druženja otvoreni su za sve uzraste, štoviše oni najmlađi dobit će i kupone koje trebaju čuvati do kraja akcije, kada one koji su sudjelovali u barem tri treninga očekuju i prigodni pokloni.

Unatoč nazivu akcije, trčanje nudi puno više od “skidanja kalorija”. Čisti toksine iz organizma, pospješuje hormone koji dobro djeluju na rast i razvoj, a posljednja istraživanja govore i kako je vrlo ljekovito – kako za ten, tako i za ozbiljnije probleme poput depresije.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 047/615-838 ili mobitela 098/947-0627.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest