Šaman prorekao: 16. ožujka u Ogulinu će se dogoditi “transformacija Hrvatske”

Šaman prorekao: 16. ožujka u Ogulinu će se dogoditi “transformacija
Hrvatske”

Potresi, poplave, požari, povremene eskalacije ratnih sukoba, nemiri i prosvjedi na ulicama gradova diljem svijeta u proteklih dva mjeseca, posljedica su izravnog zanemarivanja prirodnih zakona u ime svjetovnih (državnih) zakona – započeo je svoju najnoviju objavu “Urbi et 0rbi” najpoznatiji hrvatski šaman, Luka Hodak.

– Svjetovni vođe zbog velikog utjecaja takozvane religioznosti i takozvane moralnosti izbjegavaju primjenjivati prirodne (božje) zakone. Spomenuta se događanja javljaju u područjima svijeta gdje još uvijek postoji nešto duhovne svježine. Pojačani Spirit na taj način izravno osnažuje upravo te ostatke duhovne svježine i upućuje ostatke koji nisu urušeni da se promijene u pravcu istinske predanosti Bogu. Sve što tome smeta biva eliminirano. Područja u kojima do promjena ne dolazi su područja u kojima je svaki ostatak duhovnog daha potpuno blokiran – smatra šaman Luka. Svoju poslanicu šaman Luka začinio je s nekoliko Kristovih poruka iz Biblije, a na kraju objavio šokantno proročanstvo:

– Bit će još deset do dvanaest velikih, velikih događanja. Iduća će najvjerojatnije biti sredinom ožujka. Hrvatska je vlast prešla granicu 16. 03. 2011. u 13 sati u Ogulinu, kada je vjerujući u svoju nadmenost i kontrolu nad cjelokupnim sustavom presudila Istini. Svi koji su sudjelovali u toj raboti bit će uskoro uklonjeni, i ne samo iz javnog života. Sve što će doći u idućem razdoblju biti će upravo potencirano sa te referentne točke. Hrvatska će doživjeti izrazito veliku transformaciju. Sve se može ublažiti ili promijeniti na vrhunsko dobro. Za to imamo i opremu i prostor. Potrebno je iskrenog napora i iskrene poniznosti. U šumskim gajevima moguće je ući u uvide koji nose bližu i dalju budućnost – prorekao je šaman Luka.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest