Karanfili na tržnici, posjet Domu “Sv. Antun”, večeras predavanje

Karanfili na tržnici, posjet Domu “Sv. Antun”, večeras predavanje

Povodom 8. ožujka, Međunarodnog dana žena kojeg ovom prilikom čestitamo svim čitateljicama KAportal-a, danas će u Karlovcu biti održano nekoliko prigodnih događaja.

Prvo će na prostoru gradske tržnice (kod Kauflanda) od 9 do 11 sati Forum žena SDP Karlovac građankama dijeliti karanfile.

S porukom “Žene s invaliditetom smještene u institucije i ustanove imaju podršku žena s invaliditetom” članovi Udruga osoba s dječjom i cerebralnom paralizom, distrofičara i osoba s tjelesnim invaliditetom grada Karlovca i Karlovačke županije koja djeluje u Mreži žena s invaliditetom Hrvatske posjetit će članice smještene u karlovačkom Domu za starije i nemoćne.

Povodom 100-godišnjice borbe za ženska prava u večernjim satima u Knjižnici za mlade bit će održano predavanje, s početkom u 18 sati.U programu će sudjelovati Shura Dumanić, iz Udruge Vještine Opatija, glavna i odgovorna urednica Mirovnih sveski, Mira Pavlaković iz Ozlja, novinarka i umjetnička fotografkinja te Jelka Glumičić, voditeljica programa.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest