Vukelić: Pamić laže, nema nikakvih direktivi i nikakvih potpisivanja čekova (VIDEO)

Vukelić: Pamić laže, nema nikakvih direktivi i nikakvih
potpisivanja čekova (VIDEO)

– Ako je istina da je Pamić rekao kako je od Mejašića saznao da ja stojim iza svega ovoga, a Mejašiću je rekao Marčetić, a njih dvojica su meni javili da to nije točno, onda vjerujem njima i stoji da Pamić laže, rekao je danas Branko Vukelić novinarima komentiravši navode da upravo on vuče sve konce u NK Karlovcu a Uprava te “direktive” samo provodi u djelo.

– Pratim kroz medije stanje u NK Karlovcu dok imam i informaciju od ljudi koji vode klub. Moja preporuka je da neka stvatko radi svoj posao. Uprava neka vodi klub, trener neka trenira, igrači neka igraju, tako je u svakom klubu pa treba biti i u NK Karlovcu, dodaje bivši ministar obrane i aktualni saborski zastupnik HDZ-a čije se ime često veže uz “projekt prvoligaškog NK Karlovca”.

– Moja podrška kluba postoji od same ideje da se stane snažnije uz NK Karlovac te da postane prvoligaš, ali da bude i klub koji će nositi razvoj nogometa u Karlovačkoj županiji. Ako je to taj utjecaj onda u redu. Sve tvrdnje da sam nešto potpisivao, nekakve čekove ili ugovore nisu istinite. Stojim iza toga da je Pamić stručnjak ali možda je pod stresom izgovarao nešto što ne zna ili ima krive informacije, kaže Vukelić.

U optimističnom tonu rekao je kako vjeruje da će se stvari završiti na način kako treba, da će svi sjesti razgovarati u interesu svih i dodaje kako vjeruje da je bilo nerazboritosti ali da on ipak vjeruje Upravi kluba.

Na optužbe predsjednika Nogometnog saveza Karlovačke županije Nevena Šprajcera koji ga je prozvao da se služi ucjenama i prijetnjama u želji da ga se skine s te pozicije Vukelić je samo rekao nema nikakvih ucjena i zamjera novinarima što ga nisu još jučer nazvali za komentar.

– Šprajcer govori neistine, ali to je u pitanju Neven. To je njegova svakodnevnica, vratio je lopticu Vukelić.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest