Igrači održali trening – Pamić ostaje trener ali pod novim uvjetima kao “obrtnik” (VIDEO)

Igrači održali trening – Pamić ostaje trener ali pod novim uvjetima
kao “obrtnik” (VIDEO)

Nakon gotovo pet sati pregovora, trener NK Karlovca Igor Pamić i Uprava kluba dogovorili su nastavak suradnje ali pod potpuno drukčijim uvjetima. Kako je izvijestila glasnogovornica Ivana Rumenović, “dogovoreno je da će gospodin Igor Pamić prihvatiti i realizirati svih 8 točaka zbog kojih je i došlo do suspenzije te ih realizirati do 1.travnja 2011.godine. Gospodin Igor Pamić izrazio je žaljenje zbog nastale situacije te izjava koje su izrečene u proteklih 72 sata te usuglasio da on i igrači neće svojim izjavama u medijima i svim oblicima javnih glasila davati izjave koje štete radu i ugledu kluba. Uprava Kluba se obvezuje da zbog nastale situacije neće kazniti igrače 1.momčadi NK”Karlovac” te pomoćnog trenera Miroslava Kuljanca”, stoji u priopćenju.

Kako se navodi, suspenzija treneru Igoru Pamiću je ukinuta u 16 sati. Dogovorene točke su –  podmiren dug za 2010.godinu u cjelosti, a razliku od 17.000 kuna klub se obvezuje platiti do 15. ožujka, dogovoren je raskid postojećeg ugovora i aneksa ugovora o treniranju i ugovora o radu, a istovremeno se sklapa novi ugovor o profesionalnom treniranju na 35.000 kuna do 30. lipnja 2013. godine, te otvaranje obrta ili samostalne djelatnosti do 1.travnja 2011.godine. S obzirom da je prekinut ugovor o radu treba vidjeti koliko će Pamić, ako se ponovno “zakači” s Upravom moći uživati zakonsku zaštitu ili će ga, poput tisuća na sličan način otpuštenih radnika u Hrvatskoj, klub otpustiti bez ikakvih obveza prema njemu.

Zanimljivo, na sastanku su osim glasnogovornice, Pamića, predsjednika Turkovića i direktora kluba Zdravka Marčetića sudjelovali i Stipe Petrović, ovlaštenog menadžer 1.HNL, Ljiljana Dubravčić, interne revizorica NK”Karlovca” te Aldo Bankovec, skauta FC “Chelsea”. Zašto su te osobe sudjelovale na sastanku nismo dosad uspjeli saznati.

Kako saznajemo, navijači NK Karlovca “Gademzi” i dalje će tražiti da se smijeni Uprava kluba koju smatraju krivu za ovu situaciju.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest