Tribine prozivale Turkovića, Marčetića i Vukelića – a otišao Mejašić

Tribine prozivale Turkovića, Marčetića i Vukelića – a otišao
Mejašić

I dok je s južne, istočne i zapadne tribine Stadiona Branka Čavlovića Čavleka večeras grmjelo “Turkoviću odlazi!” (uz povremeno spominjanje istih zahtjeva vezanih uz direktora Zdravka Marčetića i Branka Vukelića), NK Karlovac večeras je, nakon velike pobjede protiv Varaždina, ostao – bez tajnika.

Dražen Mejašić podnio je, kako kaže, ostavku, isključivo zbog predsjednika Turkovića, a konkretnije razloge možete pročitati u njegovom priopćenju:

Temeljem nesuglasica sa Predsjednikom kluba gosp. Turkovićem koji je cijelo vrijeme od svog dolaska na to mjesto izražavao nezadovoljstvo, sumnju u moj rad i ponižavanje, te javno izjavio da kao tajnik kluba nagovaram navijačku skupinu   “Gademze ” protiv njega i da sam najveći lopov u klubu sa gosp. Igorom Pamićem trenerom prve momčadi,te niz drugih stvari za koje je okrivljavao sve druge oko sebe ( licenciranje ), a zna se da je on jedini krivac, smatram da se više ne može kvalitetno surađivati u interesu kluba, te je najbolje da se osobno povučem s ove dužnosti za koju smatram da sam savjesno i odgovorno obnašao. Isto tako, hvala svima koji su me podržavali.

Tajnik kluba: Dražen Mejašić

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest