Župan Vučić japanskom veleposlaniku izrazio sućut i ponudio pomoć

Župan Vučić japanskom veleposlaniku izrazio sućut i ponudio pomoć

Karlovački župan Ivan Vučić izrazio je sućut japanskom veleposlaniku u Hrvatskoj Yoshiu Tamuri. Kako je naveo župan, duboko dirnuti slikama posljedica velike prirodne katastrofe koja je zadesila Japan, ogromnim razmjerima materijalne štete i što je najteže, brojnim ljudskim žrtvama, u ime svojih suradnika, u ime građana Karlovačke županije i u svoje osobno ime, Vama i prijateljskom narodu Japana, izražavam našu najdublju sućut.

Ogromna materijalna šteta, ljudske žrtve i razorne posljedice ove nepogode iskreno su nas dojmile i potakle suosjećanje sa Vama i Vašim narodom. Usprkos nepogodi i njenim posljedicama ostali smo zadivljeni hrabrošću, organiziranošću i odlučnošću japanskog naroda, što budi optimizam da ćete zajednički prebroditi ovo teško vrijeme i ubrzo obnoviti i izgraditi sve oštećeno i uništeno, napisao je župan.

Vučić je također japanskom veleposlaniku ponudio pomoć. Kako je naveo, u ovim teškim trenucima za Vas, Vašu Domovinu i Vaš narod, slobodan sam ponuditi Vam svaku potrebnu pomoć. koliko smatrate da na bilo koji način možemo pomoći bit će nam čast i obveza da to i učinimo, potpisuje Vučić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest