Domagoj Švegar s listom na mjesnim izborima u Novom centru

Domagoj Švegar s listom na mjesnim izborima u Novom centru

Bivši HSP-ovac Domagoj Švegar izlazi na  izbore za Vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora sa svojom nezavisnom listom i to u Gradskoj četvrti Novi centar. Nezavisna lista Domagoja Švegara javnosti će biti u četvrtak, kad će biti i predstavljeni kandidati.

Uz Domagoja Švegara na listi će se naći Davor Petračić, karlovački građevinar, Vedran Puškarić, također iz Švegarove ekipe bivših HSP-ovaca, aktivist Ivan Mužar te drugi stanovnici Novog centra koji će, po mišljenju Domagoja Švegara, moći napraviti nešto za svoju gradsku četvrtu.

Podsjetimo, politička karijera Domagoja Švegara počela je prije tek godinu dana s osnivanjem gradske podružnice HSP-a no ubrzo je njegova ekipa “izletjela” iz stranke zbog stavova koji se očito nisu poklapali s vrhom Županijskog HSP-a ali i onog na razini države. Nakon toga pokrenuli su gradsku antikorupcijsku inicijativu i odmah najavili nastavak političkog djelovanja u okviru nove stranke ili nezavisne liste.

– Živimo u Novom centru koji je najveća gradska četvrt s oko sedam tisuća stanovnika. Mišljenja smo da možemo puno napraviti i stoga s punim entuzijastom izlazimo na mjesne izbore, rekao je Švegar.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest