Danas počinje suđenje Kristijanu Magliću zbog premlaćivanja Alena Ajkića

Danas počinje suđenje Kristijanu Magliću zbog premlaćivanja Alena
Ajkića

Na Općinskom sudu u Karlovcu danas počinje suđenje policajcu Kristijanu Magliću, optuženom za nanošenje teških tjelesnih ozljeda Alenu Ajkiću na benzinskoj pumpi “Tifon” prije točno godinu dana. Podsjetimo, policija je tada u svom prvom izvješću navela da se Ajkić ozlijedio padom na sanduk, no ubrzo je stvar izašla na vidjelo te je zbog pokušaja zataškavanja suspendirano šest policajaca PU karlovačke, dok su trojica kazneno prijavljena.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu “nakon provedenih istražnih radnji i prikupljenih dokaza utvrdilo je da je u cilju da ga teško ozlijedi, Ajkića udario Maglić i to snažno šakom udario u predio glave pri čemu je Ajkić zadobio prijelom gornje čeljusti i kostiju srednjeg lica s krvnim podljevima oko oba oka”.

Magliću će suditi sutkinja Elma Kaleb Mamić dok će Ajkić na Sud doći kao oštećenik koji je zajedno sa svojim odvjetnikom Željkom Olujićem postavio protiv Republike Hrvatske visok odštetni zahtjev od 400 tisuća kuna. Osim ovog slučaja Ajkić je javnosti postao poznat i po nizu provala i krađa zbog kojih je prije dva mjeseca na Općinskom sudu osuđen na godinu i pol dana zatvora.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest