Odlazi ili ostaje? Gademzi pozvali Pamića da ostane, oni digao “palac gore”

Odlazi ili ostaje? Gademzi pozvali Pamića da ostane, oni digao
“palac gore”

>>>NAJNOVIJE

Tridesetak pripadnika nvijačke skupine Gademz okupilo se ispred prostorija NK Karlovac. Došli su izraziti podršku i zahvali treneru Igoru Pamiću koji je u tim trenucima, oko 16.30 sati, možda posljednji puta vodio “Karlovčane”.

– Ostani, ostani – skandirali su navijači, a Pamić im se naklonio i pozdravio ih palcem okrenutim prema gore.

Na ogradu pomoćnog stadiona izvjesili su transparent na kojemu je pisalo “Turković odlazi”, a svoj stav predsjdniku kluba Stjepanu Turkoviću izrazili su i skandiranjem. Čule su se uvrede, kako na njegov, tako i na račun saborskog zastupnika Branka Vukelića.  Osim toga, navijači su na sebi nosili naljepnice na kojima je bio otisnut lik Turkovića popraćen sloganom “Turkoviću odlazi”.

Navijači su pozdravljali i pomoćnog trenera Miroslava Kuljanca.

Prema najnovijim informacijama koje smo upravo primili, u 10.55 i službeno je raskinut ugovor Igora Pamića i NK Karlovca. Novi trener bit će Srećko Lušić, dosadašnji voditelj omladinske škole, Pamić odlazi u Istru, a Tomislav Ivković dolazi za sportskog direktora kluba. Službene potvrde ove informacije iz kluba još nema.

No, i Sportske novosti saznaju kako će već u četvrtak novi trener i sportski direktor biti predstavljeni na press konferenciji. Ivković i Turković sastali su se u Zagrebu i dogovorili suradnju, a iako je Tomislav Ivković bio u “igri” i za novog trenera, složio se kako je Lušić bolje rješenje u ovom trenutku, jer je duže u klubu i poznaje igrače.

Klub navijača Gademz poziva sve svoje članove, kao i sve simpatizere karlovačkog prvoligaša da se oko 16 sati okupe kod stadiona i pozdrave Igora Pamića na posljednjem treningu te još jednom iskažu svoje mišljenje o aktualnoj upravi. Dođite!

NAJNOVIJE INFORMACIJE: Igor Pamić načelno je demantirao vijest o odlasku u Istru 1961. no samo zbog činjenice da nije potpisao ugovor. Ponudu je potvrdio, a o njoj će odlučiti nakon sastanka s predsjednikom Turkovićem. Znajući situaciju u karlovačkom prvoligašu i izričitu želju predsjednika Turkovića da se obračuna s trenerom kojeg Karlovac obožava, vjerojatno još pojačanu nakon što mu je cijeli stadion jedinstveno skandirao “Turkoviću odlazi!” teško je vjerovati da će čelni čovjek prvoligaša iskoristiti priliku da u javnosti stekne pozitivne poene i nagovori Pamića na ostanak u klubu. Prije će biti kako će vrlo rado pristati na odlazak omiljenog trenera, zavaravajući samog sebe kako je u toj priči on ispao pobjednik.

I naši neslužbeni izvori u klubu tvrde kako je gotovo nemoguće da Pamić ostane na kormilu “plavo-bijelih”. Današnji poslijepodnevni trening trebao bi biti posljednji u izuzetno uspješnoj dugogodišnjoj suradnji Igora Pamića i NK Karlovca, u kojoj je sve bilo u redu dok na čelo kluba nije došao Stjepan Turković.

U klubu se na službene telefonske brojeve nitko ne javlja, a zasad nema ni bilo kakvih priopćenja.

Još uvijek nema ni službene reakcije Gademza.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest