Zagreb, Karlovac i dvije županije domaćin turističkim agentima iz 16 zemalja

Zagreb, Karlovac i dvije županije domaćin turističkim agentima iz
16 zemalja

Od danas do subote u Hrvatskoj boravi 69 turističkih agenata iz 16 zemalja svijeta, koji će se pobliže upoznati s dva vrijedna turistička projekta vezana uz kontinentalnu Hrvatsku. Jedan od njih vezan je i uz našu županiju – riječ je o uskoj suradnji Karlovačke i Ličko-senjske županije, koje će se i ovim putem predstaviti inozemnom tržištu. Uz to, gosti će posjetiti i Zagreb te upoznati turističku ponudu glavnog grada Hrvatske.

Gosti iz Belgije, Češke, Danske, Velike Britanije, Italije, Finske, Francuske, Njemačke, Japana, Nizozemske, Švedske, Slovenije, Španjolske, Portugala, Švicarske i SAD-a upravo su u ovim trenucima na ručku dobrodošlice u Gorici Lipničkoj, a nakon obilaska imanja kreću put Ogulina, gdje će posjetiti Frankopansku kulu i obići grad, a zatim kreću u Ličko-senjsku županiju. Tamo će tijekom četvrtka posjetiti Otočac, Baške Oštarije, muzej Nikole Tesle i Nacionalni park Plitvička jezera, nakon čega slijedi povratak u Karlovačku županiju i obilazak Rastoka.

U petak predstavnici turističkih agencija iz 16 zemalja dolaze u grad Karlovac, gdje im je, poslije doručka u hotelu Korana Srakovčić, pripremljen obilazak grada i bogat program na Starom gradu Dubovcu (sokolarenje, streličarski tabor, kostimirani povijesni likovi, tradicijski stol…). Posljednji dio posjeta održat će se u Zagrebu, gdje će sudjelovati i na poslovnoj radionici na Zagrebačkom velesajmu.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest