Pamić ipak raskinuo ugovor, ogorčeni Gademzi ušli u klupske prostorije

Pamić ipak raskinuo ugovor, ogorčeni Gademzi ušli u klupske
prostorije

Ludnica pokraj Korane ne prestaje. Prema informacijama koje smo upravo dobili, trener Igor Pamić nakon susreta s Ilovcem ipak je raskinuo ugovor s NK Karlovcem. Informacije potječu iz krugova navijačke skupine Gademz kojima je Pamić navodno i pokazao raskinuti ugovor, uz ispriku i riječi da “ovo više ne može izdržati”.

Je li riječ o konstantnom podmetanju klipova od strane Uprave ili nečem drugom obavijestit ćemo vas što prije možemo, no nema sumnje kako je ovaj rasplet doista iznenadio sve, nakon jučerašnjih uvjeravanja da ostaje u klubu. Čak je i pulski Regional Express, koji je prvi donio informaciju o Pamićevom prelasku u Istru danas objavio tekst u kojem navodi kako od dolaska nema ništa i kako nogometaši Istre i dalje treniraju bez trenera te bez prave ideje tko bi to uopće mogao biti.

Upravo u ovim trenucima saznajemo kako je uslijedio upad Gademza na sjednicu Uprave NK Karlovca, grubim riječima izvrijeđali su predsjednika no do fizičkog obračuna nije došlo zbog brze reakcije redara…

Ostavku je navodno podnio i direktor Marčetić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest