Do kraja svibnja moguće prijave radova za šesti festival “Nepokoreni grad”

Do kraja svibnja moguće prijave radova za šesti festival
“Nepokoreni grad”

U Karlovcu će se ovog ljeta, po šesti puta zaredom, održati festival nezavisne kulture ”Nepokoreni grad”. Dosad su se na festivalu predstavili brojni domaći i strani gosti te su bile prikazane predstave, performansi i projekcije sa gotovo svih kontinenata, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave i ove godine.

Festival se svake godine poprati nizom razglednica s karlovačkim motivima koji prikazuju neiskorištene gradske objekte velikih potencijala kao što su napuštene tvornice, vojarne, skladišta, stambeni objekti i slično. Neki od tih objekata koji su se našli na prijašnjim razglednicama danas su obnovljeni te su dobili novu funkciju, no organizatori ističu da takvih objekata u Karlovcu ima još mnogo pa i ove godine pozivaju sve s idejom ili vizijom da na natječaj pošalju svoje fotografije ili video uratke koji tematiziraju život u gradu s naglaskom na prenamjenu neiskorištenih objekata.

Osim za fotografije i video uratke, prijave za festival otvorene su i za sve performanse, predstave, live actove, DJ/VJ programe, radionice i sve umjetničke programe.

Sva festivalska događanja bit će, osim na fotografijama, zabilježena i na DVD-u koji će sadržavati i izbor filmova pristiglih na natječaj. Radi se o video uradcima kojima autori iskazuju svoje viđenje života u gradu, a mogu biti u animiranom, kraktkom igranom, eksperimentalnom ili dokumentarnom obliku.

Svoje radove možete poslati na adresu ili osobno na: Udruga Domaći, Centar za mlade Na Gazi, Struga 1, 47000 Karlovac, s naznakom “Nepokoreni grad” zaključno do 30. svibnja 2011.

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona 047 600 996 i 047 416 995, na elektroničkoj adresi nepokorenigrad@gmail.com ili na internet stranicama http://nepokorenigrad.info gdje možete pogledati i galerije s prošlih festivala.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest