Mjesni izbori nikad zanimljiviji – dijele se leci, predstavljaju liste

Mjesni izbori nikad zanimljiviji – dijele se leci, predstavljaju
liste

Nakon koalicija okupljenih oko HDZ-a i SDP-a, te HSLS-a i Švegarovih “nezavisnjaka” u “niskom startu” uoči izbora na najnižoj razini samouprave – za Vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora nalaze se i Srpska demokratska samostalna stranka i Hrvatska čista stranka prava koje su jučer predstavile svoje izborne liste. S obzirom na stranačke aktivnosti proteklih dana izgleda da su pred nama jedni od najzanimljivijih mjesnih izbora dosada.

Karlovački ogranak Srpske demokratske samostalne stranke spreman je za mjesne izbore 3. travnja i to u tri gradske četvrti – Turnju, Rakovcu i Novom centru i dva mjesna odbora – Tušiloviću i Kamenskom. Nositeljica liste u GČ Turanj je Nedjeljka Pavičić, na Rakovcu Dušanka Kukulj, dok će SDSS-ovu listu u Novom centru predvoditi Dušan Jerosimić.

Kako je prilikom predstavljanja lista rekao predsjednik gradske organizacije SDSS-a Milovan Novković, žele pridonijeti boljem životu svih građana pa se nada da će njihovi birači to prepoznati i na mjesnim izborima. U dva mjesna odbora, Tušiloviću i Kamenskom nositelji SDSS-ove liste su Milenko Ljepović, odnosno Dušan Krivokuća.

Svoje je izborne liste jučer predstavio i karlovački ogranak Hrvatske čiste stranke prava. Po riječima predsjednika Županijskog vijeća ove stranke Tomislava Hauptfelda, HČSP samostalno izlazi na izbore u dvije gradske četvrti – Rakovcu i Zvijezdi. HČSP u svom je “predizbornom” programu predvidio revitalizaciju Zvijezde dok bi prvi korak, po HČSP-ovcima, mogla biti vraćanje zabavne manifestacije Noć Zvijezde na kojoj bi se dobrotvornim prilozima i tombolom prikupljala sredstva za uređenje ove četvrti. Na Rakovcu žele uređenje kupališta, te Vunskog polja.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest