Turković za štetne i protuzakonite ugovore optužuje Zorana Sabljarića

Turković za štetne i protuzakonite ugovore optužuje Zorana
Sabljarića

Nakon što je tvrdio da su ugovori sklopljeni s Igorom Pamićem štetni po NK Karlovac pa čak i protuzakoniti, predsjednik kluba Stjepan Turković odbio je novinarima reći tko je u ime kluba potpisao taj toliko štetan ugovor s trenerom kao i njegov aneks.

No, iz fotografija koje je na tiskovnoj konferenciji NK Karlovca prošlog tjedna snimio fotoreporter Mladen Volarić i ustupio ih KAportalu, vidljivo je da je aneks ugovora koji je Pamiću garantirao 15 tisuća kuna “na ime nagrade za odlazak u 1. HNL u vremenu trajanja ovog Ugovora” potpisao tadašnji predsjednik NK Karlovca Zoran Sabljarić, kao i glavni ugovor s trenerom Pamićem. Sabljarić je izjavio da on “ugovore nije potpisivao, već samo produžavao” no jedini ugovori s kojima je Turković mahao na presici upravo su oni s njegovim potpisom.

Zanimljivo, Stjepan Turković je u to vrijeme bio član Uprave kluba. Sada još ostaje pitanje, ako se zaista radi o kriminalnim radnjama,  što se čeka da se “u duhu nove transparentnosti” u klubu o kojoj je  Turković govorio, sve prijavi policiji ili Državnom odvjetništvu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest