Dvodnevni humanitarni turnir za Marina – isprobajte i vi paintball

Dvodnevni humanitarni turnir za Marina – isprobajte i vi paintball

Na terenima Paintball kluba Karlovac u Donjem Pokupju danas i sutra održava se humanitarni paintball turnir, s kojeg je sav prihod namijenjen Marinu Bosiljevcu, također članu karlovačkog kluba koji je teško stradao u strujnom udaru i ostao bez lijeve potkoljenice, a očekuje ga još nekoliko zahvata koji bi trebali omogućiti povrat funkcije šake.

U službenom dijelu natjecanja posjetitelji mogu uživati u nadmetanju profesionalnih paintball igrača iz cijele Hrvatske, ali mogu se oprobati i sami i to po vrlo prihvatljivim cijenama, za ovu prigodu daleko nižima nego što je to inače slučaj na hrvatskim terenima. Naime, svi zainteresirani mogu opremu i stotinu kuglica unajmiti za samo 50 kuna, a dodatnih stotinu kuglica, želite li “ratovati” još neko vrijeme, naplaćuje se 30 kuna. Također, svi posjetitelji mogu se oprobati i u gađanju lukom i strijelom, a za sutra ujutro, s početkom u 10 sati, predviđena je i prava paintball radionica, na kojoj će ponajbolji hrvatski igrači poučavati zainteresirane svim tajnama ove igre.

Večeras u restoranu Dolcevita je i tamburaški koncert, s kojeg je prihod također namijenjen Marinu. Ulaznica po cijeni 20 kuna uključuje i tombolu, a goste će zabavljati tamburaški sastavi Grofovi, Skitnice i Rečički sokoli.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest