Mjesni izbori: Do 11 sati glasalo osam posto birača, od gradskih četvrti najmanje u Grabriku

Mjesni izbori: Do 11 sati glasalo osam posto birača, od gradskih
četvrti najmanje u Grabriku

Do 11 sati na izbore za Vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora Grada Karlovca izašlo je ukupno 4.899 birača, odnosno osam posto što je, s obzirom da se radi o mjesnim izborima, solidan izlazak.

Po izvješću Gradskog izbornog povjerenstva najveći je odaziv u Mjesnom odboru Gradac gdje se do 11 sati odazvalo čak 23 posto birača dok je najmanje birača bilo u MO Sjeničak – Utinja, svega tri posto. Zanimljivo, mali odaziv birača bilježi Gradska četvrt Grabrik, svega četiri posto dok se u četvrtima Dubovac, Gaza, Mostanje i Švarča u jutarnjim satima odazvalo po 10 posto birača.

Solidan interes birača primjetila je i novinarska ekipa KAportala koja je bila na glasačkom mjestu u karlovačkoj Gimnaziji na Rakovcu. U ovoj se gradskoj četvrti na dva biračka mjesta do 11 sati odazvalo osam posto birača. Kod biračke kutije u Gimnaziji zatekli smo red a u njemu i karlovačkog gradonačelnika Damira Jelića koji je također obavio svoju građansku dužnost.

Gradsko izborno povjerenstvo sljedeće će podatke o izlaznosti objaviti poslije 16 sati. Birališta su otvorena do 19 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest